Mari kita mengubah dunia.

Lebih keterlihatan. Lebih banyak derma. Lebih ramai sukarelawan. Itulah hasil daripada berkongsi mesej anda dengan orang yang paling cenderung melibatkan diri.

The Fred Hollows Foundation

Penerima Google Ad Grants

The Fred Hollows Foundation

Penerima Google Ad Grants

"Google Ad Grants telah membantu kami mencapai beribu-ribu penyokong di seluruh negara, membantu kami membawa perubahan melalui kesedaran."
Ping Lo, The Fred Hollows Foundation

Paparkan dalam Carian

Capai orang yang paling penting.

Google Ad Grants menyiarkan iklan carian anda kepada orang yang sedang mencari Google untuk organisasi bukan untung seperti organisasi anda dan membantu anda mencapai orang yang sebelum ini tidak menyedari akan tujuan anda. Anda boleh berkongsi mesej anda ke seluruh dunia atau memberi tumpuan kepada orang berhampiran anda. Dengan Google Ad Grants, anda dalam kawalan pada setiap masa.

Memacu Sumbangan

Biarkan derma mengalir masuk.

Google Ad Grants memudahkan lagi orang ramai menderma kepada tujuan anda. Apabila proses menderma dipermudahkan, maka lebih cenderung mereka untuk menderma.

Lihat Perkara yang Berkesan

Cerapan yang lebih mendalam untuk iklan yang lebih pintar.

Apabila iklan anda disiarkan secara langsung, anda boleh menggunakan Google Analitis dan penjejakan penukaran untuk memahami prestasi iklan anda. Kata kunci manakah yang paling kuat? Iklan manakah yang memacu derma atau membawa masuk sukarelawan? Dapatkan jawapan kepada soalan ini — dan banyak lagi.