Berkenalan dengan Penerima Ad Grants kami yang gembira.

Ketahui cara Google Ad Grants membantu organisasi bukan untung di seluruh dunia memacu kesedaran, menarik derma, membawa masuk sukarelawan dan bermacam-macam lagi.

Science Buddies

Menghubungkan berjuta-juta pelajar, guru dan ibu bapa dengan pendidikan sains yang inovatif.

Elder Wisdom Circle

Memadankan mereka yang ingin mendapatkan nasihat dengan rangkaian warga emas yang memberikan nasihat berdasarkan pengalaman hidup mereka sendiri.

Travel to Impact

Memupuk kepimpinan belia dan pemahaman budaya dengan latihan amali di luar negara untuk pelajar universiti di Afrika Selatan.

Barnardos

Berusaha untuk mempertingkatkan peluang yang diberikan kepada kanak-kanak dalam masyarakat yang kurang bernasib baik di Ireland.

Kiwis for kiwi

Membantu organisasi dan kumpulan masyarakat tempatan berusaha untuk melindungi burung kiwi yang unik.

GlobalGiving

Menghubungkan dermawan dengan usahawan sosial dan organisasi bukan untung dari seluruh dunia.

SOS Children’s Villages of India

Membantu kanak-kanak di India yang yatim piatu, terbiar atau yang tidak mampu dijaga oleh keluarga mereka.

MAD

Menyediakan peluang pendidikan dan kerjaya kepada kanak-kanak yang tinggal di rumah anak yatim dan pusat perlindungan di India.

The Fred Hollows Foundation

Berusaha untuk membanteras buta yang boleh dielakkan dan mempertingkatkan kesihatan pribumi di Australia.

Singapore International Foundation

Menyatukan orang ramai untuk berkongsi idea, kemahiran dan sumber untuk melaksanakan perubahan yang bermakna.

Ampleharvest.org

Mendidik, menggalakkan dan memperkasakan petani untuk berkongsi hasil tanaman mereka yang berlebihan dengan golongan yang memerlukan.

Federation of Canadian Artists

Memperluas pengetahuan dan penghayatan seni serta budaya kepada semua rakyat Kanada.

Mutirão no Bem

Menyokong keluarga dalam komuniti yang terdapat kerentanan sosial dengan memberi tumpuan kepada pembangunan peribadi golongan remaja.

Fuse School

Menyediakan pendidikan percuma untuk semua orang melalui kursus dalam talian dalam bidang Sains, IT, Perniagaan, Matematik dan bahasa Inggeris.

We Care Animal Rescue

Menggalakkan kebajikan haiwan dengan menjaga kucing dan anjing yang tiada tempat tinggal, mencari tempat tinggal untuk haiwan ini dan mendidik orang ramai tentang kebajikan haiwan di Lembah Napa.

Caritas

Komited kepada masyarakat bandar yang penyayang dan berasaskan perpaduan tanpa mengecualikan golongan yang kurang bernasib baik untuk membolehkan orang ramai menjalani hidup bermaruah.

Kongsi cerita anda
Sudahkan organisasi bukan untung anda menggunakan Google Ad Grants untuk memperluas misi anda? Kongsi cerita anda dengan kami dan kami mungkin menampilkan cerita anda di sini. Serahkan cerita anda