Navigators USA

Navigators USA menyediakan satu pengalaman pengakap menyeluruh untuk kanak-kanak dan keluarga mereka agar dapat membina kesedaran kemasyarakatan dan penghargaan terhadap alam semula jadi yang lebih utuh. Memiliki lebih daripada 100 bahagian bebas di AS dengan belanjawan yang sangat terhad, Navigators USA menggunakan pelbagai alatan Google untuk berkembang dan mengekalkan organisasi mereka. Helaian Google membolehkan mereka menjejak inventori lencana, pakaian seragam dan topi dalam masa nyata dan memastikan bahagian mempunyai bekalan yang diperlukan. Aktiviti mengekalkan privasi dan kebenaran keselamatan mudah dilakukan dengan menggunakan Google Kumpulan dan Sites, yang mana aktiviti ini adalah penting bagi mereka untuk memastikan hanya ibu bapa bahagian sahaja yang melihat maklumat berkaitan. Mereka menggunakan Borang Google untuk mendapatkan maklum balas daripada ketua bahagian dengan cepat dan mudah serta menggunakan Drive untuk berkongsi idea perjalanan dengan bahagian lain.

Google untuk Organisasi Bukan Untung membolehkan kami menjimatkan masa dan wang untuk ditumpukan sepenuhnya terhadap perjuangan kami. Google telah mengubah cara kami menjalankan organisasi kebangsaan yang terpaksa beroperasi dengan perbelanjaan yang amat kecil. Saya tidak perlu membazirkan masa berfikir tentang teknologi. Teknologi itu telah tersedia dan percuma.

Robin Bossert, Pengasas & Pengarah Eksekutif

Ketahui tentang organisasi bukan untung yang memberi inspirasi ini & cara organisasi ini menggunakan teknologi untuk menyokong misi mereka